Welkom op de website van het GO! Atheneum Etterbeek!

Het KAE is een Nederlandstalige school van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Onze school zet in op de volledige ontplooiing van jongeren: zij krijgen de kans om kennis te vergaren en sociale en creatieve vaardigheden te ontwikkelen. De multiculturele achtergrond, het engagement van het personeel, de educatieve projecten en de moderne infrastructuur zorgen voor een stimulerende leer- en leefomgeving waar iedere jongere zich thuis voelt.

Op deze website vindt u in de eerste plaats belangrijke info over de school en inschrijvingen. Geregeld vullen wij deze info aan met nieuwtjes en foto’s.

Informatie inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Digitale infomomenten

De coronacrisis treft ons allemaal. Een gevolg van deze crisis is een strenge richtlijn van het Ministerie van Onderwijs om geen rondleidingen of bezoekdagen te organiseren. We vervangen dit door twee digitale infomomenten.

 


 

Digitale infonocturne 2021 - donderdag 4 maart, 18.00u

Met een dochter of zoon in het 6de jaar van de basisschool moet u voor eind maart op zoek naar de best passende secundaire school. Het is cruciaal dat u het Brussels onderwijslandschap leert kennen en de eigenheid van GO! Atheneum Etterbeek ontdekt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om online kennis te maken met onze school.

Link naar het Vragen & Antwoorden (Q&A) formulier voor de digitale infonocturne

Link naar de digitale infonocturne (Teams Live Event)

 


 

Virtuele Open Dag - zaterdag 8 mei 

Op zaterdag 8 mei kan u op onze website terecht voor een virtuele rondleiding door onze school. Uw virtuele bezoek is belangrijk, zeker met het oog op een goede school- en studiekeuze. Via deze weg kan u namelijk proeven van de sfeer eigen aan het KAE en ervaart u wat typisch is voor ons pedagogisch project. Door allerhande video's tonen wij wie we zijn, waarvoor we staan en welke de waarden en ideeën zijn die we belangrijk vinden en waarvoor we ons inzetten. Meer info volgt eind maart.