Welkom op de website van het GO! Atheneum Etterbeek!

Het KAE is een Nederlandstalige school van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Onze school zet in op de volledige ontplooiing van jongeren: zij krijgen de kans om kennis te vergaren en sociale en creatieve vaardigheden te ontwikkelen. De multiculturele achtergrond, het engagement van het personeel, de educatieve projecten en de moderne infrastructuur zorgen voor een stimulerende leer- en leefomgeving waar iedere jongere zich thuis voelt.

Op deze website vindt u in de eerste plaats belangrijke info over de school en inschrijvingen. Geregeld vullen wij deze info aan met nieuwtjes en foto’s.

Digitale infomomenten

De coronacrisis treft ons allemaal. Een gevolg van deze crisis is een strenge richtlijn van het Ministerie van Onderwijs om geen rondleidingen of bezoekdagen te organiseren. We vervangen dit door twee digitale infomomenten.

 


Open Dag - zaterdag 8 mei 

Na de lentevakantie kan u op onze website terecht voor een virtuele rondleiding door onze school. Uw virtuele bezoek is belangrijk, zeker met het oog op een goede school- en studiekeuze. Via deze weg kan u namelijk proeven van de sfeer eigen aan het KAE en ervaart u wat typisch is voor ons pedagogisch project. Door allerhande video's tonen wij wie we zijn, waarvoor we staan en welke de waarden en ideeën zijn die we belangrijk vinden en waarvoor we ons inzetten. Meer info volgt eind maart.

Schoolbrochure

Schoolbrochure

Inschrijvingen '21-'22

inschrijven in Brussel

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

onze kernwaarden