Welkom op de website van het GO! Atheneum Etterbeek!

Het KAE is een Nederlandstalige school van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Onze school zet in op de volledige ontplooiing van jongeren: zij krijgen de kans om kennis te vergaren en sociale en creatieve vaardigheden te ontwikkelen. De multiculturele achtergrond, het engagement van het personeel, de educatieve projecten en de moderne infrastructuur zorgen voor een stimulerende leer- en leefomgeving waar iedere jongere zich thuis voelt.

Op deze website vindt u in de eerste plaats belangrijke info over de school en inschrijvingen. Geregeld vullen wij deze info aan met nieuwtjes en foto’s.

KAE_speelplaats
update 8 mei
Opgelet: enkele belangrijke data werden gewijzigd!

❗️Corona - update 19 mei 2020 - bericht voor onze leerlingen en hun ouders❗️

Op vrijdag 15 mei openden we opnieuw onze deuren voor een veertigtal zesdejaars. Wij hopen binnenkort een deel van de tweede- en vierdejaars te kunnen laten heropstarten. Eind mei wordt de situatie geëvalueerd.

Via Smartschool werd er een brief verstuurd met alle informatie voor ouders en leerlingen. Smartschool blijft ons communicatiemiddel. Aan de leerlingen vragen we dan ook om elke dag in te loggen en de berichten na te kijken. 

Beste ouder, we weten dat het voor u ook niet gemakkelijk is. Daarom willen we ook u bedanken om vol te houden. We proberen ook u te ondersteunen met onze aanpak.
Hebt u verder nog vragen? Aarzel dan niet om de directie te contacteren via directie@kaetterbeek.be
Bent u uw login van Smartschool vergeten, vraag dan een nieuw paswoord aan via jannes.thijsbaert@kaetterbeek.be 

Laten we er samen het beste van maken! 

Welkom op het GO! Atheneum Etterbeek!

Wil je ontdekken wat het KAE jou te bieden heeft? Bekijk dan snel onze stop-motion spoedcursus!