Op zoek naar de best passende secundaire school voor uw kind? Kom dan op donderdag 5 maart naar onze informatienocturne!

  • 4 november 2019

Met een dochter of zoon in het 6de jaar van de basisschool moet u op zoek naar de best passende secundaire school. Het is cruciaal dat u het Brussels onderwijslandschap leert kennen en de eigenheid van GO! Atheneum Etterbeek ontdekt. Wij bieden u ruim op voorhand de mogelijkheid om kennis te maken met onze school:

  • Leerlingen uit het 5de leerjaar zijn welkom op onze Open Dag zaterdag 9 mei 2020, waar we voor hen een speciaal aanbod voorzien.
  • Leerlingen uit het 6de leerjaar van de basisschool en hun ouders mogen de informatienocturne op donderdag 5 maart 2020 niet missen. Voor de kinderen zullen er proeflesjes en een rondleiding georganiseerd worden. Inschrijven voor deze proeflesjes kan vanaf februari (datum wordt nog aangekondigd).

Wenst u in februari 2020 een digitale uitnodiging te ontvangen voor onze infonocture? Dan kan u ons uw contactgegevens bezorgen via deze link.

 

De procedure voor het schooljaar 2020-2021 is veranderd. Bijgevolg gaat onze informatienocturne niet door in november, maar in maart. Uiteraard nog steeds ruim vooraleer u online moet/kan registreren. Wellicht zal het LOP vanaf oktober/november de aangepaste procedure publiceren op www.inschrijveninbrussel.be. Aarzel niet ons te contacteren als u nog bijkomende vragen heeft.