Maximumfactuur

Ook al gaan we omzichtig te werk, onderwijs is niet gratis. Onder het motto “goede rekeningen maken goede vrienden” laten wij reeds in juni weten hoeveel het volgende schooljaar precies zal kosten. Onder voorbehoud van uitzonderlijke gevallen moet u in de loop van het jaar niets extra meer betalen.

Het huurgeld voor de handboeken en de werkschriften, het sport T-shirt, de fotokopieën, de intra en extra muros activiteiten, de sportdag, de schoolagenda, het gebruik van Smartschool met afzonderlijke login voor leerlingen en ouders … zijn verrekend.

Enkel het huurgeld voor de leerlingenkastjes, de kosten voor de GWP en de bijdrage voor het openbaar vervoer bij uitstappen zijn niet inbegrepen.

Schoolrestaurant & broodjes

In ons schoolrestaurant is er keuze uit een dagschotel en een assortiment broodjes. Tweewekelijks bieden we op donderdag ook een vegetarische schotel aan. De maaltijden worden in koude lijn geleverd door Agape, de centrale keuken van de Scholengroep Brussel. Op school worden de  gerechten dan verder bereid. Deze procedure garandeert een optimale versheid en beantwoordt aan zeer hoge hygiënische criteria. Maaltijden worden verrekend via een maandelijkse factuur. De leerlingen van 4, 5 en 6 mogen over de middag de school verlaten.