Nieuwsbrieven

  • 4 november 2019
infonocturne

Op zoek naar de best passende secundaire school voor uw kind? Kom dan op donderdag 5 maart naar onze informatienocturne!

Met een dochter of zoon in het 6de jaar van de basisschool moet u op zoek naar de best passende secundaire school. Het is cruciaal dat u het Brussels onderwijslandschap leert kennen en de eigenheid van GO! Atheneum Etterbeek ontdekt. Daarom nodigen wij de leerlingen uit het 6de leerjaar uit op onze informatienocturne op donderdag 5 maart 2020.
Afscheidsfeest Patrick: Patrick & Sophie
  • 4 november 2019

Directeur De Clercq op pensioen!

Vlak voor de herfstvakantie namen wij afscheid van onze directeur, Patrick De Clercq: hét schoolvoorbeeld van een directeur die door weer en wind gaat voor zijn leerlingen en leerkrachten.
Mensenketting
  • 22 juni 2018

Reuze mensenketting maakt symbolische luchtbel rond GO! Campus Atheneum Etterbeek

Woensdag 20 juni 2018 — Leerlingen, leerkrachten, directie en ouders ijveren voor betere lucht rond de school de GO! Campus Atheneum Etterbeek. Daarom maken ze vrijdag 22 juni een reuzemensenketting van 700 personen rond de school.
Onze drie uitwisselingsstudenten Mariia links), Agustin midden) en Philip rechts)
  • 8 december 2017

Een interview met uitwisselingsstudent Agustin Medina uit Uruguay (6HW)

Hallo! Ik ben Agustin Medina (foto: midden). Ik ben 17 jaar en ben geboren en getogen in Uruguay. Er stroomt ook wat Italiaans bloed door mijn aders, maar ik associeer mezelf niet echt met deze nationaliteit. Mijn hobby’s zijn fotografie, skaten, een goed boek lezen en met vrienden afspreken.
Hervormingen 1A
  • 26 februari 2019
microscopen
  • 24 mei 2018

Bijzondere Wetenschappelijke Vorming (zevende jaar)

Je bent klaar met de secundaire school, je ambieert een academische opleiding en je wetenschappelijke voorkennis is te beperkt. Wat nu?
kinderen
  • 31 mei 2017

De Morgen zet onze school in de kijker

Krant De Morgen schreef een artikel over het pedagogisch project van onze school. Hellhole Brussel? Het kan ook anders De Morgen - 31 Mei. 2017, Pagina 15
BWV
  • 10 september 2018

het KAE op TV: 7de jaar Bijzondere wetenschappelijke vorming (De markt, zaterdag 8 september 2018)

Op zaterdag 8 september 2018 werd in het programma 'De markt' op één even stilgestaan bij onze zevende jaar Bijzondere vorming.
Onze school is STEM school of excellence
  • 7 november 2014

Onze school is STEM school of excellence

De eerste prijs van het schooljaar is binnen: het GO!