Infonocturne 4 maart 2021

ONDER VOORBEHOUD VAN EVOLUTIE CORONACRISIS 

Met een dochter of zoon in het 6de jaar van de basisschool moet u op zoek naar de best passende secundaire school. Het is cruciaal dat u het Brussels onderwijslandschap leert kennen en de eigenheid van GO! Atheneum Etterbeek ontdekt. Wij bieden u ruim op voorhand de mogelijkheid om kennis te maken met onze school:

  • Leerlingen uit het 5de leerjaar zijn welkom op onze open dag zaterdag 8 mei 2021, waar we voor hen een speciaal aanbod voorzien.

  • Leerlingen uit het 6de leerjaar van de basisschool en hun ouders mogen de informatienocturne op donderdag 4 maart 2021 niet missen.

Dit schooljaar zal onze infonoctune doorgaan via Teams (Microsoft 365 Live Event). De sessie begint om 18.00u en er staat geen limiet op het maximum aantal aanwezigen. U hoeft zich dus niet vooraf aan te melden voor deze informatieavond. De link naar het event verschijnt in februari op deze pagina.

Wenst u in februari 2021 een digitale uitnodiging te ontvangen voor onze infonocture? Dan kan u ons uw contactgegevens bezorgen via deze link.

infonocturne