Welkom op de website van het KAE!

Het KAE is een Nederlandstalige school van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Onze school zet in op de volledige ontplooiing van jongeren: zij krijgen de kans om kennis te vergaren en sociale en creatieve vaardigheden te ontwikkelen. De multiculturele achtergrond, het engagement van het personeel, de educatieve projecten en de moderne infrastructuur zorgen voor een stimulerende leer- en leefomgeving waar iedere jongere zich thuis voelt.

Op deze website vindt u in de eerste plaats belangrijke info over de school en inschrijvingen. Geregeld vullen wij deze info aan met nieuwtjes en foto’s.

Instagram

Infonocturne 5 maart 2020

Met een dochter of zoon in het 6de jaar van de basisschool moet u op zoek naar de best passende secundaire school. Het is cruciaal dat u het Brussels onderwijslandschap leert kennen en de eigenheid van GO! Atheneum Etterbeek ontdekt. Wij bieden u ruim op voorhand de mogelijkheid om kennis te maken met onze school:

  • Leerlingen uit het 5de leerjaar zijn welkom op onze open dag zaterdag 9 mei 2020, waar we voor hen een speciaal aanbod voorzien.

  • Leerlingen uit het 6de leerjaar van de basisschool en hun ouders mogen de informatienocturne op donderdag 5 maart 2020 niet missen.

De procedure voor het schooljaar 2020-2021 is veranderd. Bijgevolg gaat onze informatienocturne niet door in november, maar in maart. Uiteraard nog steeds ruim vooraleer u online moet/kan registreren. Wellicht zal het LOP vanaf oktober/november de aangepaste procedure publiceren op www.inschrijveninbrussel.be. Aarzel niet ons te contacteren als u nog bijkomende vragen heeft.

Wenst u in februari 2020 een digitale uitnodiging te ontvangen voor onze infonocture? Dan kan u ons uw contactgegevens bezorgen via deze link.

Voor de kinderen zullen er proeflesjes en een rondleiding georganiseerd worden. Inschrijven voor deze proeflesjes kan vanaf februari (datum wordt nog aangekondigd).

 

infonocturne