OPEN DAG GO! Campus Etterbeek op zaterdag 13 mei 2017

  • 3 mei 2017

De basisschool én het atheneum vieren samen feest. Leerkrachten en leerlingen werken aan een boeiend en gevarieerd programma. Vooraf inschrijven hoeft niet, kom langs en beleef samen met ons deze feestelijke dag.

Uw bezoek is belangrijk: u proeft de sfeer eigen aan het KAE en u ervaart wat typisch is voor ons pedagogisch project. Door allerhande activiteiten tonen wij wie we zijn, waarvoor we staan en welke de waarden en ideeën we belangrijk vinden.

In de centrale hal licht de directie het pedagogisch project en onze werkwijze toe. We zorgen voor een rondleiding door onze leerlingen of bieden u een zoektocht doorheen de school aan … Aansluitend kan u binnenlopen in de vaklokalen en mee experimenteren in tal van workshops. Dit kan belangrijk zijn in het maken van een goede school- en studiekeuze.

 Een greep uit de festiviteiten:

  • In het Kasteeltje bieden wij u vanaf 10.00 u een dessertenbuffet.
  • In de inkomhal licht de directie het pedagogisch project van het KAE toe.
  • Doorlopend kunt u onze GWP-standen bezoeken: de diverse geïntegreerde werkperiodes en allerhande projecten staan er in de kijker.
  • Op de speelplaats is er een springkasteel voor de jongere broertjes en zusjes, ze kunnen er ook aan vernieuwde volksspelen deelnemen, zich laten grimeren,…
  • Van 10.00 u. tot 15.00 u. lopen de workshops. Wij demonstreren de aanpak in de lessen en de inhoud van verschillende vakken. Een aantal leerlingen van het 6de jaar geven toelichting bij de onderzoeksopdracht die ze uitwerkten.
  • Het restaurant (in de sporthal) serveert vanaf 13.00 u. kip aan ‘t spit, spareribs en een saladebar. Kiezen voor een volwaardige vegetarische maaltijd kan natuurlijk ook.
  • Het leerlingenfestival in de sporthal is het jaarlijks hoogtepunt. Onze leerlingen demonstreren er hun kunnen op het vrij podium. We steken van wal om 15.00 u. Het einde is voorzien ca. 17.00 u.
  • Doorlopend zijn er gezellige terrasjes waar u kunt verpozen met een drankje, roomijs …

 

Op 13 mei krijgt u aan de ontvangstbalie een gedetailleerd programmaboekje waarmee u precieze keuzes kunt maken. Ook voor de ouders, grootouders … is er allerlei te beleven. Het team van de basisschool en het atheneum zorgt dat het bruist van de activiteiten.

 

Wij kijken er naar uit u te verwelkomen.

Open Dag 2015

 

! Wijziging inschrijvingen/registratie vanaf 2de jaar

De inschrijvingsprocedure van het LOP laat ons niet toe om “in te schrijven” tijdens de Open dag. Meer info over inschrijven kan u vinden op: https://www.inschrijveninbrussel.be/nl/secundair-onderwijs