Oud-leerlingenfeest

Ons oud-leerlingenfeest is een vaste waarde op het KAE. Een blij weerzien dat dit schooljaar plaatsvindt op 18 februari 2017.

Tijdens ons oud-leerlingenfeest toveren we onze sporthal om tot een ware feestzaal. Oud-leerlingen, hun partner en hun vrienden zijn van harte uitgenodigd. Dit jaar hebben we extra aandacht voor de promoties eindigend op 2 en 7, maar alle oud-leerlingen en (oud-)collega’s zijn van harte welkom.

Waar mag u zich aan verwachten? Een blij weerzien, een receptie, leuke muziek en lekker tafelen. Onze leerlingen toerisme nemen u mee op een culinaire wereldreis met verschillende delicieuze gerechtjes, onder deskundige leiding van leerkrachten die met een koksmes overweg kunnen. Bovendien verrassen wij u met een heuse gin pop-up bar.

Dans de sterren van de dansvloer en stuur uw lievelingsnummer(s) door naar muziek@kaetterbeek.be.

Reserveren kan via onderstaand formulier of op het nummer 02/738 70 46 bij Anne Roelants. Per persoon betaalt u 28 euro, over te schrijven op rekening BE89 0682 4089 5685 (GKCCBEBB) van de ‘Vrienden van het KAE’ en dit voor vrijdag 10 februari 2017. Vermeld in de mededeling zeker het afstudeerjaar zodat Anne u en uw jaargenoten kan samen zetten.

De festiviteiten gaan door in de sporthal en starten om 18u.

 

Wij kijken er naar uit u te verwelkomen.

oud-leerlingen
voorbereiding
Oud-leerlingenbanket 2015