KAE Schoolspektakel

Hét hoogtepunt van het jaar: ons schooltoneel. Een totaalspektakel waarin toneel, zang, muziek en dans een centrale rol krijgen toebedeeld. In 2017-2018 brachten we "Frankenstein" in een regie van Kevin De Baerdemaeker en Silke Heemeryck op de planken.

In een dorp waar de tijd heeft stilgestaan houdt zich een verschrikkelijk geheim schuil. Niemand mag ‘het’ te weten komen. Tot op een dag dat de onwetende Dr. Victoria in dit dorp een erfenis van haar nonkel, wijlen Zoltan Frankenstein, komt opstrijken. Namelijk een kasteel met een kelder en een kelder met een boek. Een boek dat alle informatie over ‘het’ dreigt te onthullen. Het is geen toeval dat nu net Kneut, de immer nieuwsgierige knecht van Victoria, het boek ontdekt.

De achterdochtige burgemeester Znjerp, de plichtsbewuste arm der wet Tvattisav en de multipolaire Karamazows schieten in actie. Ze willen de onthulling van ‘het’ ten allen koste vermijden! Maar de achterdocht bij babbelgrage Irma en simpele Raisa groeit en de druk wordt alsmaar groter. En dan is er ook nog die oude Igor die meer weet …​

 

In maart 2019 brengen we een nieuw stuk in GC De Bosuil. Meer info over reservaties volgt.

Onze podiumtalenten en regisseurs waarderen zeker uw aanwezigheid en applaus.

 

 

Frankenstein 1
Frankenstein 2
Frankenstein 3